Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ομάδα ανταρτών του ΡΚΚ επιτέθηκε εναντίον του φυλακίου της στρατοχωροφυλακής, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκαμπάρ, στο Γκιομέτς του Σίρνακ.
Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί.
Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα λέει τα εξής:



"Στις 09:10 τις 30ής Ιουλίου 2015, τμήματα της Αυτομεταφερόμενης 6ης Ταξιαρχίας Πεζικού (έδρα Şırnak/Akçay) που είχαν αναλάβει την ασφάλεια του δρόμου για την ασφαλή επιστροφή των αδειούχων στρατιωτών στα φυλάκια-βάσεις του Γκιορμέτς (Görmeç) και του Σεσλίτζε (Seslice), δέχτηκαν επίθεση από άνδρες του ΡΚΚ. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή του ένας αξιωματικός, ένας υπαξκός και ένας στρατιώτης. Στην περιοχή έσπευσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και καταδρομείς και σκότωσαν ένα μέλος του ΡΚΚ. Η καταδίωξή τους συνεχίζεται..."
Εν τω μεταξύ λίγο αργόετρα ένας Τούρκος αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν στο Τσινάρ του Ντιγιαρμπακίρ, από επίθεση που οι αρχές απέδωσαν στο PKK.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/blog-post_696.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top