Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ευημερήσει ποτέ χωρίς μια γενναία ελάφρυνση του χρέους της, ακόμα και αν εφαρμόσει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική ατζέντα, εκφράζει για ακόμα μια φορά ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, σχολιάζοντας ότι «η Ελλάδα παραμένει μια ειδική περίπτωση».
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται τη στιγμή που, ένας – ένας, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όπως οι Κλάους Ρέγκλινγκ και Πιερ Μοσκοβισί, δηλώνουν αρνητικοί σε ένα ενδεχόμενο διαγραφής του ελληνικού χρέους.




Η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων μπορεί να βελτιώσει τη δυναμική της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, αλλά σίγουρα, μόνο με μεταρρυθμίσεις, η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει ποτέ να αποπληρώσει το χρέος της, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρουμπινί. Για αυτό η Ελλάδα χρειάζεται μια σημαντική ελάφρυνση του χρέους της. Εστιάζοντας στις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, ο διάσημος οικονομολόγος εξυμνεί τις προσπάθειες της Ιρλανδίας και της Ισπανίας που, όπως λέει, είναι δύο χώρες που αξίζει να αναβαθμιστούν από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης για δύο λόγους: την εντυπωσιακή δημοσιονομική προσαρμογή που ακολούθησαν και τις μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσαν.
newmoney

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top