Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015


Για πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου ετοιμάζονται οι κτηνοτρόφοι, προβάλλοντας την ανησυχία τους εν όψει των νέων φορολογικών μέτρων που θα τους αφορούν άμεσα.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε ομοφώνως από το δ.σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, κατά την πολύωρη συνεδρίασή του που έγινε σήμερα (Δευτέρα) στην Πρέβεζα.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Καμπούρης, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι αφού καταγράφηκε και κατατέθηκε, η ανησυχία και ο προβληματισμός όλων ενόψει των νέων φορολογικών μέτρων για τους αγρότες και του κτηνοτρόφους, ελήφθη απόφαση...
για άμεσες κινητοποιήσεις.





Και συμπλήρωσε: Ομόφωνα συναποφασίσαμε, σε συντονισμό και συνεργασία με τους άλλους φορείς των αγροτών και κτηνοτρόφων, να προχωρήσουμε σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου. Αρχικά, θα είναι περιφερειακές ως κτηνοτρόφοι , σε Νομούς όπου υπάρχει ετοιμότητα. Επίσης, παίρνουμε την πρωτοβουλία, να καλέσουμε τους άλλους φορείς των αγροτών, των κτηνοτρόφων, τους νέους αγρότες, σε μία ευρεία σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε το θέμα και η πρόταση μας θα είναι, να δημιουργηθεί μια συντονιστική επιτροπή αγώνα


ΠΗΓΗ : ΕΠΑΜ ΕΛΛΑΣ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top