Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μετά από καταγγελία των αρχών της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, ότι τζιχανσιτές του ισλαμικού κράτους διατηρούν σπίτι-στρατηγείο στην κωμόπολη Καγιάπιναρ του Ντιγιαρμπακίρ, οι τουρκικές αρχές ασφαλείας προχώρησαν σε επιχείρηση εισβολής, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, ενώ από την πλευρά των τζιχαντιστών σκοτώθηκαν επτά, ενώ άλλοι 12 συνελήφθησαν αιχμάλωτοι.
Στη φάση της εισβολής των αστυνομικών στι βίλα-στρατηγείο του Ι.Κ., ξέσπασε μάχη, ενώ οι τζιχαντιστές πυροδότησαν και παγιδευμένους εκρητικούς μηχανισμούς, από τους οποίους βρήκαν το θάνατο οι Τούρκοι αστυνομικοί.




Ιδιαίτερη σημασία έχει η πληροφορία από διπλωματικούς κύκλους της Ε.Ε., με βάση τους οποίους η συγκεκριμένη επιχείρηση έγινε κατόπιν υποδείξεως των αρχών της Ε.Ε. και των ΗΠΑ στις τουρκικές αρχές για τη λειτουργία της βίλας-στρατηγείου του Ι.Κ.
Οι πληροφορίες για τη δράση των τζιχαντιστών στο συγκεκριμένο στρατηγείο, με βάση τους ίδιους διπλωματικούς κύκλους, δόθηκαν στις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αρχές από Κούρδους της Ροζάβα.
Τέλος, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, χθες το μεσημέρι άγνωστος με ένα ανώνυμο τηλεφώνησα ειδοποίησε την αντιρομοκρατική της Τουρκίας ότι θα γίνει μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε ένα τζαμί του Καγιάπιναρ. Μετά από την καταγγελία αυτή η αστυνομία παρακολούθησε έναν ύποπτο, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στη βίλα-στρατηγείο του Ι.Κ., όπου έγινε η πολύνεκρη επιχείρηση.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/10/blog-post_113.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top