Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Μια σειρά υπηρεσιών που παρείχαν τουρκικές εταιρίες, κυρίως στον τουρισμό και τις κατασκευές, σε ρωσικό έδαφος απαγορεύονται από την Πρωτοχρονιά
Πρόσθετες κυρώσεις επιβάλει από την Πρωτοχρονιά η Μόσχα εις βάρος της Άγκυρας, βάσει διατάγματος που υπέγραψε σήμερα ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Με την υπογραφή αυτού του διατάγματος μια σειρά συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρέχονταν σε ρωσικό έδαφος από τουρκικούς οργανισμούς, απαγορεύονται από την 1η Ιανουαρίου 2016», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διάταγμα.




Όπως αναφέρει το πρακτορείο Sputnik, μεταξύ αυτών είναι τουριστικά πρακτορεία, ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ η λίστα περιέχει ακόμα κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτεκτονικά γραφεία και βιομηχανίες ξυλείας.
Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας από την Άγκυρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε το πρώτο διάταγμα με οικονομικές κυρώσεις, που περιείχε εμπάργκο στις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων και περιορισμούς στον τουρισμό, τις επενδύσεις, τις πτήσεις charter και μια σειρά κατασκευαστικών σχεδίων.
Πρώτο Θέμα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top