Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

«Οι τζιχαντιστές του Ι.Κ. εκτέλεσαν 50 πολίτες του Ραμάντι που εντάχθηκαν στην οργάνωση, όταν αυτοί αρνήθηκαν να φορέσουν ζώνες αυτοκτονίας», τόνισε ο υποστράτηγος Ομάρ Καμίς στο ιρακινό τηλεοπτικό σταθμό Αλσουμαρία (φωτ. αρχείου).
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 50 νεοσύλλεκτα μέλη της οργάνωσης στην ιρακινή πόλη Ραμάντι, όταν αρνήθηκαν να




φορέσουν ζώνη αυτοκτονίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας σιιτών μαχητικών οργανώσεων Χασντ Σαμπί.
«Οι τζιχαντιστές του Ι.Κ. εκτέλεσαν 50 πολίτες του Ραμάντι που εντάχθηκαν στην οργάνωση, όταν αυτοί αρνήθηκαν να φορέσουν ζώνες αυτοκτονίας», τόνισε ο υποστράτηγος Ομάρ Καμίς στο ιρακινό τηλεοπτικό σταθμό Αλσουμαρία.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε την Πέμπτη το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά κτίρια της ομοσπονδιακής αστυνομίας στο κέντρο του Ραμάντι, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά (επίδοξους) βομβιστές αυτοκτονίας του Ι.Κ.
Πολεμικά αεροσκάφη της δυτικής συμμαχίας πραγματοποίησαν σφοδρές επιδρομές ενάντια σε θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στο Ραμάντι, σε μια επιχείρηση υποστήριξης των στρατευμάτων της ιρακινής κυβέρνησης για την ανακατάληψη της πόλης και την απώθηση των τζιχαντιστών από κατοικημένες περιοχές στρατηγικής σημασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιρακινού στρατού, που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Sputnik

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top