Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τι είπε ο Σύρος πρόεδρος στο Σπούτνικ

«Οι τρομοκράτες υποστηρίζονται επίσης και από έναν αριθμό Δυτικών κρατών, ιδιαίτερα από την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο», συμπλήρωσε
Η τρομοκρατία στη Συρία και το Ιράκ υποστηρίζεται άμεσα από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία, είπε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ μιλώντας στο πρακτορείο Σπούτνικ.


«Η τρομοκρατία – αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Πρέπει να την πολεμήσουμε σε διεθνές επίπεδο γιατί η τρομοκρατία δεν έχει επιπτώσεις μόνο στη Συρία. Η τρομοκρατία υπάρχει στο Ιράκ. Υποστηρίζεται απευθείας από την Τουρκία. Υποστηρίζεται απευθείας από την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας καθώς και από έναν αριθμό Δυτικών κρατών, ιδιαίτερα από την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο Άσαντ.

Ο Σύρος πρόεδρος τόνισε ακόμη πως τα άλλα κράτη είναι απλοί παρατηρητές και πως στην ουσία δεν διεξάγεται καμία σοβαρή δουλειά από την πλευρά τους, σημειώνοντας πως το γεγονός αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Οι πρόσφυγες από τη Συρία θα γυρίσουν στο σπίτι τους όταν υπάρξει ελπίδα βελτίωσης


Ότι οι Σύροι πρόσφυγες θα αρχίσουν να επιστρέφουν στο σπίτι όταν δουν πως υπάρχει ελπίδα για βελτίωση, είπε στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Έχουμε ξεκινήσει στην περιοχή έργα υποδομής και ανασυγκρότησης, για να μαλακώσουμε, όσο είναι δυνατόν, την επιρροή των οικονομικών απωλειών και ταυτόχρονα να μειώσουμε τη ροή της μετανάστευσης από τη χώρα», είπε και συμπλήρωσε: «ίσως κάποιοι να θέλουν να επιστρέψουν όταν δουν ότι υπάρχει ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση».

Ο Σύρος πρόεδρος ωστόσο τόνισε πως η αιτία της μετανάστευσης δεν είναι μόνο η τρομοκρατία και η ασφάλεια των πολιτών αλλά και οι κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση στην Συρία.

«Πολλοί έχουν εγκαταλείψει ασφαλείς περιοχές όπου δεν υπάρχει τρομοκρατία λόγω των συνθηκών ζωής. Οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να παρέχουν στον εαυτό τους όσα τους είναι απαραίτητα. Γι 'αυτό, ως κράτος, πρέπει να λάβουμε μέτρα, τουλάχιστον για τις πιο βασικές, ανάγκες, για τη βελτίωση της οικονομίας και του τομέα των υπηρεσιών στη Συρία», δήλωσε.
Πρώτο Θέμα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top