Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Σε μία συνάντηση που είχε ο βασιλιάς της Ιορδανίας στην Ουάσιγκτον στις αρχές Ιανουαρίου, δήλωσε πως δεν είναι τυχαία γεγονότα ούτε η μεταναστευτική κρίση, ούτε η τρομοκρατία – αλλά μέρος της πολιτικής της Τουρκίας, με στόχο την επίλυση των δικών της προβλημάτων και τον εκβιασμό της Ευρώπης (πηγή).

Ανάφερε επίσης πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σχετικά με το ότι βοηθάει την ISIS να εξάγει πετρέλαιο – ενώ δεν στηρίζει μόνο τις ισλαμικές ομάδες στη Συρία αλλά, επί πλέον, στη Σομαλία, όπου εκπαιδεύει το στρατό της και στη Λιβύη.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός εξωτερικών της Ιορδανίας δήλωσε πως η Τουρκία στέλνει σκόπιμα μετανάστες στην Ευρώπη, ειδικά μετά την ανάμιξη της Ρωσίας στην περιοχή – ενώ στηρίζει την τρομοκρατία, έχοντας έμμεσα προκαλέσει τις επιθέσεις στις Βρυξέλες για να εκβιάσει την Κομισιόν.

Προφανώς εάν όλα αυτά ισχύουν, τότε η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, όσον αφορά την είσοδο μεταναστών μέσω της Τουρκίας – ενώ είναι εμφανές πως κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα από πολλές διαφορετικές πλευρές, ειδικά στο Αιγαίο. Κατά την άποψη μας δε η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει – πόσο μάλλον αφού η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται βυθισμένη στην οικονομική κρίση, αδυνατώντας να ξεφύγει.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top