Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Είναι ο ύποπτος με το καπελάκι στη φωτογραφία στο αεροδρόμιο - Ηταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού, συνεργός του Αμπντεσλάμ και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών 

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο Ναζίμ Λαχράουι, γράφει η βελγική εφημερίδα DH. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις εφημερίδας, ο ύποπτος συνελήφθη το πρωί σε πιτσαρία στην περιοχή Αντερλεχτ των Βρυξελλών.
Είναι ο άντρας για τον οποίο υπήρξε ανθρωποκυνηγητό για το «χτύπημα» στο αεροδρόμιο Ζaventem. 
Σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα DH, είναι ο άντρας που διακρίνεται στη φωτογραφία του αεροδρομίου να φορά καπέλο. Ο Ναζίμ Λαχράουι ήταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού, συνεργός του συλληφθέντα Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ναζίμ Λαχράουι, φέρεται να εξαφανίστηκε τρέχοντας από το αεροδρόμιο αμέσως μετά την έκρηξη. 
Η βελγική αστυνομία στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του με την ερώτηση «γνωρίζετε αυτό τον άνδρα;».

Ο Λαχράουι, είναι ένας 24χρονος συριακής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έφυγε από τη χώρα του τον Φεβρουάριο του 2013 και να ταξίδεψε χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ως την Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο με τον Αμπντεσλάμ. Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι το DNA του βρέθηκε σε διάφορες ζώνες αυτοκτονίας που χρησιμοποιήθηκαν τον Νοέμβριο. 

Πρώτο Θέμα

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top