Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

«Αίμα και άμμος» μετά την απογοητευτική συμφωνία στο Eurogroup

Χάνει τον έλεγχο το Μαξίμου -Βολές από Βούτση και οργή από βουλευτές για τον ΦΠΑ στα νησιά, προκλητικές παρεμβάσεις από Κυρίτση και Βαγενά, μαθήματα δημοσιογραφίας από Τσακαλώτο, αμηχανία στο πρωθυπουργικό επιτελείο, που μοιάζει ακόμα «ζαλισμένο» από την αφόρητη πίεση των δανειστών



Καζάνι που βράζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο περνούν οι μέρες και γίνεται αντιληπτό όχι μόνο τι ακριβώς ψήφισαν με τα δύο τελευταία νομοσχέδια, αλλά και πόσες είναι οι επιπλέον απαιτήσεις των δανειστών για να προχωρήσει ομαλά το δανειοδοτικό πρόγραμμα της χώρας και οι όποιες διαδικασίες για τη μελλοντική ελάφρυνση του χρέους, εάν τελικά αυτή υπάρξει.
Μετά το προχθεσινό ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος χαρακτήρισε αντισυνταγματική την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ήλθε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης να συμφωνήσει ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη άποψη και να προκαλέσει πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δύο αυτές δηλώσεις κορυφαίων στελεχών έγιναν την ώρα που πολλοί βουλευτές νησιωτικών περιοχών διαμηνύουν την έντονη δυσφορία τους για την κυβερνητική απόφαση, την οποία αναγκάστηκαν να ψηφίσουν την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα ιδιαίτερα ενόχλησε και το απότομο ύφος με το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης απόρριψε κατηγορηματικά και μονολεκτικά το ενδεχόμενο να μην ισχύσει η αύξηση.

Όλα αυτά την ώρα που το Μαξίμου, το οποίο παρακολουθεί με αμηχανία όσα συμβαίνουν, έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, πέραν της ανάγκης να προωθήσει τα νομοσχέδια για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Για παράδειγμα, εξελίσσεται σε μεγάλο πονοκέφαλο το πώς θα καταφέρει η κυβέρνηση να υλοποιηθεί η υπόσχεση του πρωθυπουργού από βήματος της Βουλής ότι δεν θα ζητηθεί από όσους έλαβαν κακώς το ΕΚΑΣ, η αναδρομική επιστροφή των χρημάτων, που τους καταβλήθηκαν από τον Ιανουάριο. Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα διαβεβαιώνουν ότι η πρωθυπουργική δέσμευση ισχύει, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η πηγή που θα καλύψει την τρύπα.

Δημοσιογραφική βοήθεια ζητά ο Τσακαλώτος !!!Είναι τέτοια η πίεση που νιώθουν τα κυβερνητικά στελέχη και η αδυναμία να χειριστούν τα δεδομένα, που μέχρι και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν απέφυγε το ολίσθημα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για την απόφαση του Eurogroup και την επόμενη ημέρα στην οικονομία. Ο υπουργός Οικονομικών έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στους εκπροσώπους του Τύπου, από τους οποίους ζήτησε ανερυθρίαστα να «βάλουν ένα χεράκι» για την άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων. Πώς; Με το να αναλύσουν σωστά, όπως είπε, - δηλαδή όπως θέλει η κυβέρνηση, εννοούσε - το τι σημαίνει για την οικονομία της χώρας η συμφωνία που υπήρξε στο Eurogroup της 24ης Μαΐου! Ο κ. Τσακαλώτος έκανε δηλαδή έναν περίεργο και αστήρικτο εν τέλει συνδυασμό, θεωρώντας ότι όσοι παρακολουθούν την ελληνική οικονομία θα ξεγελαστούν από δημοσιεύματα που θα ωραιοποιούν τα πράγματα: υποστήριξε ότι η άρση των capital controls είναι άμεσα συνυφασμένη με το πώς θα παρουσιάσουν τα ελληνικά ΜΜΕ τη συμφωνία στο Eurogroup και όχι με βάση τις πραγματικές εξελίξεις και τα υπαρκτά δεδομένα!

Φόρο… ψήφου βάζει ο ΚυρίτσηςΣτο μεταξύ η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τις απίστευτες και προκλητικές δηλώσεις στελεχών και βουλευτών του, που επιχειρούν να υποστηρίξουν τις πρωτοφανείς υποχωρήσεις έναντι των δανειστών, την αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων και τον ορυμαγδό των μέτρων.

Ο Γιώργος Κυρίτσης, ορκίστηκε βουλευτής προ ημερών, παίρνοντας τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, απέδωσε τη φοροεπιδρομή σε συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρυνθούν όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που είχε ως σύνθημα το «Μένουμε Ευρώπη».

«Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της ΝΔ και όχι των απελπισμένων σπιν του: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων». Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει» έγραψε στην Αυγή ο κ. Κυρίτσης.

Αφού επιτέθηκε στον «αστικό Τύπο» επειδή ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, ανέφερε μεταξύ άλλων στο άρθρο του: «Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας, δηλαδή το αστικό μπλοκ και οι μιντιακές του εκπροσωπήσεις, είχαν συνηθίσει επί δεκαετίες να τοποθετούν την Αριστερά σε ένα εξαιρετικά βολικό γι' αυτούς σχήμα, εξαιρετικά επιτυχημένο, μάλιστα, στο μέτρο που μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς το έχει ενσωματώσει απόλυτα. Με βάση αυτό το "βαρκιζαϊκό σχήμα", η Αριστερά οφείλει να έχει μια αναμενόμενη, μονοκόμματη και ευκόλως αντιμετωπίσιμη μετωπική προσέγγιση των πραγμάτων και να ηττάται ηρωικά. Και μετά να εισπράττει συγχαρητήρια και σεβασμό -όπως το σημερινό ΚΚΕ- για τη σταθερότητα των απόψεων και των πρακτικών της».

Βαγενά: Τουρκοκρατία, αλλά… σύντομη, το μνημόνιοΑπό την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά άφησε τους πάντες σύξυλους, καθώς στην προσπάθειά της να υπερασπίσει το υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων, σύγκρινε μάλλον χωρίς να αντιλαμβάνεται τι κάνει, το μνημόνιο με την… τουρκοκρατία. Η ασυνείδητη εξομοίωση σχολιαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ αρνητικά και με πολλές απορίες για το πολιτικό κριτήριο της κυρίας Βαγενά, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της κυρίας Βαγενά, η οποία παραδέχθηκε μάλιστα ότι «είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες».

Σε άλλο σημείο τα έβαλε με τους δημόσιους υπαλλήλους, κάνοντάς τα όλα μαντάρα: «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο Δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».
Πρώτο Θέμα

Σάλος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση: Φορολογούμε όσους ψήφισαν «μένουμε Ευρώπη»
ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ»Σάλος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση: Φορολογούμε όσους ψήφισαν «μένουμε Ευρώπη» 

Εντονες πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η αναφορά του νέου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτση, για την επιλογή της κυβέρνησης να φορολογήσει εκείνους που, κατά τη γνώμη του ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.

Με άρθρο του στην «Αυγή» ο κ. Κυρίτσης εξαπολύει επίθεση στον «αστικό Τύπο» και αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας, δηλαδή το αστικό μπλοκ και οι μιντιακές του εκπροσωπήσεις, είχαν συνηθίσει επί δεκαετίες να τοποθετούν την Αριστερά σε ένα εξαιρετικά βολικό γι' αυτούς σχήμα, εξαιρετικά επιτυχημένο, μάλιστα, στο μέτρο που μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς το έχει ενσωματώσει απόλυτα.

Με βάση αυτό το "βαρκιζαϊκό σχήμα", η Αριστερά οφείλει να έχει μια αναμενόμενη, μονοκόμματη και ευκόλως αντιμετωπίσιμη μετωπική προσέγγιση των πραγμάτων και να ηττάται ηρωικά. Και μετά να εισπράττει συγχαρητήρια και σεβασμό -όπως το σημερινό ΚΚΕ- για τη σταθερότητα των απόψεων και των πρακτικών της».

Και προσθέτει: «Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της ΝΔ και όχι των απελπισμένων σπιν του: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων»

«Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους... μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει» κατέληξε.

Αυτό είναι όλο το άρθρο:
Στην τελευταία σελίδα δύο μεγάλων εφημερίδων, των "Νέων" και της "Εφημερίδας των Συντακτών", δημοσιεύτηκαν χθες άρθρα - φιλιππικοί για εμένα.
Με το άρθρο του κ. Δ. Νανούρη «Ένοχα ονόματα» δεν θα ασχοληθώ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν περιέχει κάποιο επιχείρημα, παρά μόνο μερικά χολερικά λογοπαίγνια που σίγουρα θα έκαναν τον υπογράφοντα κέντρο του ενδιαφέροντος σε οποιοδήποτε πάρτι γενεθλίων γ' Δημοτικού ή εναλλακτικά στην Ομάδα Αλήθειας.
Αντιθέτως, το άρθρο του κ. Μιχάλη Τσιντσίνη στα «Νέα» είναι ενδιαφέρον, διότι καταδεικνύει με αντίστιξη τον πυρήνα της αντίληψης της κατεστημένης δημοσιογραφίας και των νόμιμων ιδιοκτητών του κράτους και των μίντια έναντι των σφετεριστών άπλυτων συριζαίων. Και, δεύτερον, δείχνει την αυτοπαγίδευση των ανθρώπων αυτών σε μια καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία δημιούργησαν για να τρομάξουν τα λαϊκά στρώματα, αλλά κατέληξε να φοβίζει τους ίδιους.
Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας, δηλαδή το αστικό μπλοκ και οι μιντιακές του εκπροσωπήσεις, είχαν συνηθίσει επί δεκαετίες να τοποθετούν την Αριστερά σε ένα εξαιρετικά βολικό γι' αυτούς σχήμα, εξαιρετικά επιτυχημένο, μάλιστα, στο μέτρο που μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς το έχει ενσωματώσει απόλυτα. Με βάση αυτό το «βαρκιζαϊκό σχήμα», η Αριστερά οφείλει να έχει μια αναμενόμενη, μονοκόμματη και ευκόλως αντιμετωπίσιμη μετωπική προσέγγιση των πραγμάτων και να ηττάται ηρωικά. Και μετά να εισπράττει συγχαρητήρια και σεβασμό -όπως το σημερινό ΚΚΕ- για τη σταθερότητα των απόψεων και των πρακτικών της.
Η ανάληψη της κυβέρνησης -κατάληψη και σφετερισμός της εξουσίας, στα μάτια των "Νέων", από τους «άπλυτους»- διαρκεί ήδη ενάμιση χρόνο και έχει δημιουργήσει σύνδρομα στέρησης. Οι πατρίκιοι είναι σε θλίψη, που άλλοτε εκφράζεται με αγανάκτηση, όπως από τον κ. Γεωργιάδη και την κ. Ασημακοπούλου, ότι «οι δικοί τους άνθρωποι τους πρόδωσαν και είναι μπόσικοι στους αριστερούς», το «στάδιο του θυμού» δηλαδή. Και άλλοτε ως εκλογίκευση και αυτοπαραμύθιασμα - «το στάδιο της διαπραγμάτευσης».
Είναι ενδεικτικό το παράδειγμα του συντάκτη των "Νέων", που για πρώτη φορά, όπως φαίνεται, αντιλαμβάνεται ότι τα μίντια δεν είναι αναγκαστικά ένα με το κράτος και ότι δεν χρειάζεται σώνει και καλά να του κάνουν το χατίρι. Ότι η παγιωμένη πρακτική, μπροστά τα ΜΑΤ, από πίσω τα κανάλια και η εγκάρδια και αμοιβαίως επωφελής συνεργασία κράτους - ΜΜΕ, μπορεί μεν να είναι βαθιά στην ψυχή του ΔΟΛ, αλλά δεν αποτελεί δα και οικουμενική αξία. Απόδειξη το γεγονός ότι κανένα ξένο ΜΜΕ δεν εξεπλάγη με την αστυνομική απαγόρευση και ακόμη περισσότερο ότι υπήρξαν δημοσιογράφοι, ξένοι πάλι, που προσπάθησαν και εν μέρει πέτυχαν να κοροϊδέψουν και να παρακάμψουν τον αστυνομικό φραγμό. Έκαναν δηλαδή τη δουλειά τους, ανεξαρτήτως του αν εγώ, λόγω ρόλου, ήμουν από την «άλλη πλευρά».
Στο μυαλό των "Νέων", λοιπόν, η «άλλη πλευρά» είναι δική τους και πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι ανήκουστο να γίνεται αστυνομική επιχείρηση χωρίς να ανοίξει μύτη ώστε να χρειάζονται μετά τα κανάλια για να εξηγήσουν «τις πταίει». Και ιδανικά θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι απέναντι και να πετροβολάει την κυβέρνησή του διαβάζοντας την πραγματικότητα όπως την περιγράφουν "Τα Νέα".
Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της Ν.Δ. και όχι των απελπισμένων σπιν του: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων». Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει.
Ημερησία


Το παραλήρημα του κ. Γ. Κυρίτση


Του Σάκη Μουμτζή
Δεν γνωρίζω σε ποια σχολή του μαρξισμού βρίσκονται οι ρίζες της παιδείας του κ. Γ. Κυρίτση, πάντως φαίνεται πως έχει βασικές ελλείψεις. Και αυτό τον εξωθεί να συγγράφει λόγο που βρίσκεται μακράν της πραγματικότητας. Φαντασιώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ταξικό αγώνα, εξ αιτίας του οποίου πανικόβλητα τα αστικά συγκροτήματα τύπου αδυνατούν να κατανοήσουν την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται.
Προφανώς ο κ. Γ. Κυρίτσης θεωρεί ταξική πάλη την αντιμετώπιση των μεταλλωρύχων από τον κ. Σκουρλέτη. Βέβαια το ζητούμενο σε αυτήν την πάλη είναι να δούμε ποιος είναι ο ισχυρός και ποιος ο αδύναμος. Ποιος ο προλετάριος και ποιος ο μεγαλοαστός. Ας μην το ψάξει ο κ. Γ. Κυρίτσης παραπέρα το θέμα, θα διαψευστεί το ιδεολογικό του σχήμα και θα απογοητευτεί και ο ίδιος.

Όπως ασφαλώς ταξικό αγώνα διεξάγει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επιβάλλει την έμμεση φορολογία στα τσιγάρα, στις μπύρες, στον καφέ κλπ, που αποτελούν ως γνωστόν τις καταναλωτικές συνήθειες της μεγαλομπουρζουαζίας. Τους ρήμαξε τους κατοίκους των βορείων προαστίων η συγκυβέρνηση.

Βέβαια, σημασία τόσο δεν έχει τι γίνεται στην πραγματικότητα, αλλά το πώς την προσλαμβάνει το υποκείμενο, ατομικό ή συλλογικό, ώστε στην συνέχεια να κάνει την πολιτική του εκτίμηση. Ως γνωστόν είναι ίδιον των μαρξιστών η υπαγωγή του πραγματικού κόσμου στον κόσμο των επιθυμιών τους και των παραστάσεων τους.Να υπενθυμίσω στον αναγνώστη την, επί 100 χρόνια αναμενόμενη από μέρα σε μέρα, κατάρρευση του ετοιμοθάνατου καπιταλισμού.Το τι έγινε τελικά, όλοι το γνωρίζουμε.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί τους μαρξιστές να εκφέρουν λόγο παραληρηματικό, που ένας άνθρωπος με στοιχειωδώς «σώας τας φρένας του» να διερωτάται για το είδος της ασθένειας τους. Και η κατάσταση επιδεινώνεται όσο η θεώρηση της πραγματικότητας διαρκώς αποκλίνει από την ίδια την πραγματικότητα.

Προς επίρρωση των παραπάνω, καταφεύγω στην τελευταία παράγραφο του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου του κ. Γ. Κυρίτση, όπου ισχυρίζεται πως ο στόχος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να φορτώσει όσο πιο πολλά βάρη μπορεί στους «Μένουμε Ευρώπη». Παραβλέπω το πολύ συγκεκριμένο ερώτημα και πώς θα τους ανακαλύψει, και μπαίνω στην ουσία της μαρξιστικής σκέψης του αρθρογράφου. Αφού οι «Μένουμε Ευρώπη» ήταν αντίπαλοι μας κι εμείς εξ ορισμού εκφράζουμε τα συμφέροντα των αδύναμων, συνεπάγεται πως αυτοί εκφράζουν τα συμφέροντα των ισχυρών. Άρα, βαράτε τους. Το αρχικό ερώτημα παραμένει: και πως θα τους βρεις για να τους βαρέσεις;

Και τι γίνεται σύντροφε Κυρίτση με το κόμμα σου που εν μια νυκτί εγκατέλειψε τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και προσχώρησε στους «Μένουμε Ευρώπη»; Συντάχτηκε με τους ισχυρούς; Αν κρίνω από τα μέτρα που παίρνει εναντίον των φουκαράδων, έτσι φαίνεται σύντροφε Κυρίτση. Και ο ταξικός αγώνας; Δεν βλέπω κανέναν πατρίκιο σε θλίψη, όπως υποστηρίζεις. Τους μόνους που βλέπω σε θλίψη είναι τους απολυμένους της «Ηλεκτρονικής» και των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω των capital controls, που η δική σου η κυβέρνηση επέβαλε. Και εκείνο που έμαθα ήταν, ότι ο αρχηγός σου έψηνε τον καφέ σε γνωστό μηντιάρχη υπό το άγρυπνο βλέμμα μιας γάτας.

Σύντροφε, έχεις σοβαρές ελλείψεις στον μαρξισμό. Κι εσύ φαίνεται θα πήρες πτυχίο- μαϊμού. Άλλη φορά όταν προσπαθείς να κάνεις μαρξιστική ανάλυση να ρωτάς τον A. Μπαλτά. Αυτός ξέρει από μαρξισμό.

http://www.liberal.gr/arthro/53136/apopsi/s-moumtzis/to-paralirima-tou-k-g-kuritsi.html



Φασίζων διχαστικός λόγος - Πώς υποδέχεται ο κόσμος του διαδικτύου τις δηλώσεις Κυρίτση

ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Κυβερνητικοί μαρκάρουν επιχειρήσεις για να τους φορολογήσει ο Κυρίτσης» -Το twitter ξεσαλώνει [εικόνες]
Θύελλα αντιδράσεων στα social media προκαλεί η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνειδητά υπερφορολογεί όσους ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη στο δημοψήφισμα του 2015.
Οι αντιδράσεις του twitter:

Κυβερνητικοί μαρκάρουν επιχειρήσεις μένουμεβρόπηδων για να έρθει με τους φορολογήσει ο #kyritsis
  • Να είσαι ο αρχηγός των συριζοτρόλ,να αρθογραφείς επαναστατικά κ να μην μπορείς να εκλεγείς ρε φίλε.Είναι να μην είσαι κομπλεξικός; #kyritsis
  • Αριστερά του Κώλου ‏@left2kolou
Ο #kyritsis κατηγορησε τον ΔΟΛ πως δημοσιογραφοι του γινονταν πολιτικοι.
Ο κυριτσης.
Επαναλαμβανω, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.
  • Όταν σου έλεγα ότι μπορείς να βρεις σύντροφε ακόμα χειρότερους, εννοουσα κ τον Κυριτση #xyriza
  • Δημόσιος Υπάλληλος ‏@Tou_Dhmosiou
- 12.000 ευρώ εφορία; Πάτε καλα;
- Ήσασταν στην συγκέντρωση του Ναι;
- Πέρασα απ' εξω, μένω δίπλα
- Συγγνώμη λάθος 200 ευρώ ειναι
#kyritsis
  • ΨΟΦΟΣ Βουλγαρίας 10% ‏@MakeMyDayPunk_
    Ο Μιχαλολιάκος που είναι εύπορος σύμφωνα με το πόθεν έσχες, αλλά ψήφισε ΟΧΙ δεν θα επιβαρυνθεί σύμφωνα με τον Κυρίτσαρο @giorgoskyritsis


#Kyritsis #Δεν_πληρώνω_τίποτε #MasMisoun_Olous
Ως σκληρά εργαζόμενος έχω ταξικο μίσος προς κάθε τι αριστερο

Ο Αυστραλοπίθηκος Κυρίτσης άξιος εκπρόσωπος του Νεατερντάλιου Πρωθυπουργού Τσίπρα!!
Mισούν την Μέση Ελληνίδα κ Μέσο Έλληνα που θέλουν να έχουν δυνατή οικονομία για την οικογένεια τους https://
Harry Theoharis ‏@htheoharis
Οταν θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθείτε πως ο κ.Κυρίτσης μας δείχνει τον λόγο.Δεν κυβερνιέται καμια χώρα με μίσος. #kyritsis #σιχαμένες_δηλώσεις
  • εμείς θέλουμε να πληρώσουν οι ναι αλλά επειδή δεν φτάνουν, κάναμε ναιδες και του οχιδες #kyritsis

  • #MasMisoun_Olous
peristeraRa added,
aNameToCome @aNameToCome
Είμαι με τον Κυρίτση: το απόλυτο μέτρο ταξικής εκδίκησης για την Πλουτοκρατία είναι το κόψιμο του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων.
  • Θέλουν να βγάλουν το άχτι τους που ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ στον εμφύλιο
    #MasMisoun_Olous

  • menoumevenezouela ‏@sterzam
#MasMisoun_Olous Επειδη δεν τους αφήνουμε να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της θεσσαλονικης
  • Δημόσιος Υπάλληλος@Tou_Dhmosiou
Εγω λέω οι Μενουμερωπαίοι να πληρώσουν το mail Χαρδούβελη και οι περήφανοι Όχισεολα να πληρώσουν τα μνημόνια του #kyritsis


Πηγή: iefimerida.gr 




___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top