Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σκοπός είναι μακροπρόθεσμα η ανάπτυξη μιας αρχιτεκτονικής λογισμικού που θα είναι ευέλικτη, ασφαλής, θα μπορεί να αλλάξει η κλίμακά της και θα είναι ικανή να υποστηρίζει εργαλεία και δεδομένα από σειρά πηγών.
Το κοντινό διάστημα γύρω από τη Γη θεωρείται ότι θα αποτελέσει αργά ή γρήγορα τον επόμενο χώρο πολεμικών επιχειρήσεων στον οποίο θα δραστηριοποιούνται οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, και είναι ένας ομολογουμένως δύσκολος χώρος, κατά πολύ μεγαλύτερος από τους ωκεανούς, με βασικό χαρακτηριστικό τις μεγάλες ταχύτητες τεράστιων αριθμών αντικειμένων.

Μέχρι πριν από σχετικά λίγα χρόνια, δεν ήταν πολλά τα κράτη που ήταν σε θέση να εκτοξεύσουν δορυφόρους, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει, με μεγάλο αριθμό σκαφών σε τροχιά.
Παρόλα αυτά, οι στρατιωτικοί διοικητές που είναι υπεύθυνοι για την παρατήρηση του διαστημικού χώρου βασίζονται ακόμα σε παρωχημένα μέσα και μεθόδους- και για αυτό η DARPA του αμερικανικού Πενταγώνου εκκινεί την πρώτη από δύο προσπάθειες στο πλαίσιο του προγράμματος Hallmark, για τη βελτίωση των αμερικανικών δυνατοτήτων στη διοίκηση και τον έλεγχο στο διάστημα.
Η πρώτη αυτή προσπάθεια, το Hallmark Software Testbed, έχει σκοπό τη δημιουργία μιας αρχιτεκτονικής λογισμικού για σειρά εργαλείων που θα ενσωματώνουν ένα «πλήρες φάσμα συστημάτων και δυνατοτήτων πραγματικού χρόνου».
«Οραματιζόμαστε ένα σύστημα που θα ενσωματώνει πληροφορίες από πολλαπλές πηγές και θα μειώνει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για τη δημιουργία και την εκτέλεση αποφάσεων και την παρατήρηση αποτελεσμάτων» λέει ο Μπραντ Τούσλεϊ, διευθυντής του Tactical Technology Office (TTO) που έχει την επίβλεψη του συστήματος.
Ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να ενσωματώνει τεχνολογία 3D απεικόνισης, παρέχοντας άνευ προηγουμένου αντίληψη στους διοικητές.
Σκοπός είναι μακροπρόθεσμα η ανάπτυξη μιας αρχιτεκτονικής λογισμικού που θα είναι ευέλικτη, ασφαλής, θα μπορεί να αλλάξει η κλίμακά της και θα είναι ικανή να υποστηρίζει εργαλεία και δεδομένα από σειρά πηγών.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top