Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Σε ασκήσεις λεπτών ισορροπιών επιδίδονται από σήμερα Άγκυρα και Τέλ Αβίβ, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δυο χώρες ετοιμάζονται για την οριστικοποίηση της συμφωνίας αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων τους που μένουν παγωμένες την τελευταία εξαετία με αφορμή το γνωστό επεισόδιο στο πλοίο Μαβή Μαρμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία που οριστικοποιείται σήμερα στην Ρώμη θα υπογραφεί τον Ιούλιο μεταξύ του Τούρκου υπηρεσιακού υφυπουργού Εξωτερικών Φ. Σινιρλιόγλου και του ισραηλινού γενικού γραμματέα του ΥΠΕΞ Ντορ Γκόλντ .

Στην Ρώμη που διεξάγονταν ο τελικός κύκλος των διαπραγματεύσεων βρίσκεται και ο πρωθυπουργός Μ. Νετανιάχου για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Τζον Κέρυ ,ο οποίος αναμένεται να πιέσει τον ισραηλινά πρωθυπουργό για το θέμα των εποικισμών αλλά και για την ανάγκη δρομολόγησης της επανάληψης των συνομιλιών. Σε ότι αφορά την αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας- Ισραήλ η Ουάσιγκτον πιέζει συστηματικά για το κλείσιμο αυτού του χάσματος «ασφαλείας» που έχει υπάρξει στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ δυο κορυφαίων σύμμαχων των ΗΠΑ στην περιοχή και είχε υπάρξει μεσολάβηση και από τον ίδιο τον Μ. Ομπάμα προσωπικά.


Για τη συνέχεια Liberal

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top