Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μόλις τρεις μέρες μετά την συμφωνημένη με τον ίδιο τον ISIS εισβολή στην Συρία, στην πόλη Ευρωπό/Τζαραμπλούζ της Συρίας, του τουρκικού στρατού, στα πλαίσια της επιχείρησης "Ασπίδα του Ευφράτη", η οποία έχει ως στόχο τους Κούρδους και τον "Κουρδικό Διάδρομο", και μόλις μια ημέρα μετά την επίθεση Κούρδων ανταρτών εναντίον της φάλαγγας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο Αρτβίν του Αν. Πόντου, μια ισχυρή έκρηξη έρχεται να επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα τον Ερντογάν και τους Τούρκους, που είναι στην κυριολεξία μεθυσμένοι από τον εθνικιστικό οίστρο της εισβολής σε μια ξένη χώρα.
Η έκρηξη έγινε στη Δύναμη Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης Τζίζρε, στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία, όταν φορτηγάκι παγιδευμένο με εκρηκτικά ανατινάχτηκε, καταστρέφοντας το κτίριο της αστυνομίας και σκορπώντας κυριολεκτικά το θάνατο.
Από την έκρηξη σκοτώθηκαν οκτώ αστυνομικοί και τραυματίστηκαν άλλα 45 άτομα, οι περισσότεροι αστυνομικοί, ενώ το κτίριο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.
Η τουρκική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τη μετάδοση ειδήσεων για το θέμα.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/1-8.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top