Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όπως ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης. 
Όπως ενημερώνεται το SigmaLive ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να ανέφερε στο Νίκο Αναστασιάδη ότι, με τον Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν για κυπριακό και συγκεκριμένα το θέμα των εγγυήσεων. 
Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος ανέφερε επίσης ότι, η Τουρκία φαίνεται να αντιλαμβάνεται τα οφέλη από μια ενδεχόμενη λύση του κυπριακού και ότι στηρίζει την υφιστάμενη διαδικασία των συνομιλιών.
Οι δυο άνδρες συζήτησαν θέματα κυπριακού, όπως αναφέρεται στο ίδιο tweet, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη Μπάιντεν στην Άγκυρα.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, στις σχετικές του δηλώσεις μετά την συνάντησή του με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Μπιναλίρμ Γιλντιρίμ αναφέρθηκε και στο κυπριακό, επαναλαμβάνοντας την θέση των Αμερικανών περί ομοσπονδιακής λύσης.


___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top