Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αδυναμία να καταβάλλει την πρώτη δόση δήλωσε νωρίτερα σήμερα η εταιρεία του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, η διαφάνεια των οικονομικών της οποίας τελεί υπό το μικροσκόπιο των αρχών τους τελευταίους μήνες και έχει πυροδοτήσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση.
Η εταιρεία απέστειλε αίτημα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ζητώντας 48ωρη παράταση της προθεσμίας, κάτι που ωστόσο δεν είναι εφικτό βάσει των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού. Η εταιρεία έχει προθεσμία μέχρι τις 19:00 απόψε προκειμένου να καταβάλλει την πρώτη δόση, όπως έχουν ήδη πράξει Σκάϊ, Αλτερ Έγκο και Αντέννα.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή εξέλιξη αυξάνει τα ερωτήματα σχετικά με τους όρους διαφάνειας και ελέγχου των διαγωνιζόμενων για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και, φυσικά, για το ρόλο που αυτοί, πραγματικά, είχαν κατά την διαδικασία που προηγήθηκε στο κτήριο της Γ.Γ. Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, «εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον».

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση: «Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».
Καθημερινή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top