Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Σοβαρός προβληματισμός και πολύ ενδιαφέρων δημόσιος διάλογος βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ισραήλ σε σχέση με την ορθή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της χώρας.
Έντονες είναι οι αντιθέσεις για το ενδεχόμενο αγωγού προς την Τουρκία και για τεχνοοικονομικούς και για πολιτικούς λόγους.
Θα εγκλωβιστεί η χώρα στις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του αντισημιτιστή Ερντογάν, υποδεικνύουν κάποιοι αναλυτές.



Με κόστος 7 δισ. δολάρια και χρόνο κατασκευής τα επτά χρόνια τουλάχιστον, ακόμα και με τη συγκατάθεση της Κύπρου δεν θα είναι ανταγωνιστικό το ισραηλινό φυσικό αέριο στις ισραηλινές αγορές, υποδεικνύουν άλλοι.
«Η Κύπρος είναι το ασφαλέστερο στοίχημα», είναι η μόνη επιλογή που προσφέρει πολιτική σταθερότητα μακροπρόθεσμα και τεχνικά εφικτές λύσεις, αναφέρει Έκθεση του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών Begin-Safat του Ισραήλ, η οποία συμπληρώνει πως όταν προχωρήσει και ο Λίβανος στη διαπίστωση κοιτασμάτων, θα μπορεί να συνδεθεί με την Κύπρο μεγιστοποιώντας και τα πολιτικά οφέλη για την περιοχή.

Π.Θ.
Φιλελεύθερος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top