Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα. Φώτο: wikimedia /Alex Beltyukov
Σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Su-30 βρίσκεται το Ιράν σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας Χοσεΐν Ντεγκάν.


Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, ο Ιρανός υπουργός ανέφερε ότι η Μόσχα έχει αποδεχτεί τους όρους της Τεχεράνης στις διαπραγματεύσεις για «την κοινή επένδυση και τη εισαγωγή τεχνολογίας», πέρα από την πώληση των μαχητικών Su-30.
Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top