Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Τουρκία ανακάλεσε σήμερα έναν διπλωμάτη ο οποίος κατηγορήθηκε από τις ολλανδικές αρχές πως συγκέντρωνε στοιχεία για Ολλανδούς τουρκικής καταγωγής και Τούρκους μετανάστες στην Ολλανδία που τάχθηκαν υπέρ του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου, γνωστοποίησε σήμερα η ολλανδική κυβέρνηση.
Ο Γιουσούφ Ατζάρ, ακόλουθος θρησκευτικών υποθέσεων στην τουρκική πρεσβεία στην Ολλανδία, ήταν ταυτόχρονα πρόεδρος του παραρτήματος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας στην Ολλανδία, κάτι που σύμφωνα με υπουργούς της ολλανδικής κυβέρνησης αποτελεί απαράδεκτη ανάμιξη πολιτικών και θρησκευτικών αρμοδιοτήτων.
Η εξέλιξη ακολούθησε την έντονη ανησυχία που εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, ο Μπερτ Κούντερς, για τη δραστηριότητα αυτού που αποκάλεσε το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αρκετοί στην Ευρώπη θεωρούν πως ρέπει όλο και περισσότερο στον αυταρχισμό.

Για τη συνέχεια Kathimerini

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top