Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε γνωστή την πρόθεσή του να συζητήσει με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την εγκαθίδρυση μιας «ασφαλούς ζώνης» στη βόρεια Συρία.
«Επισημαίνω διαρκώς την ανάγκη να οριστεί μια ζώνη ασφαλείας στην Συρία, που θα έχει απελευθερωθεί από τους τρομοκράτες. Μιλήσαμε στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και το Ιράν σχετικά με αυτό. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η Άγκυρα θα δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία και δεν θα επιτρέψουμε ένα τρομοκρατικό καθεστώς στην περιοχή. Την 20η Ιανουαρίου, ο νέος πρόεδρος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα. Θα το συζητήσουμε με εκείνον» είπε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ σχετικά με μια κοινή επιχείρηση με στόχο την απελευθέρωση της συριακής πόλης Ράκα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.
Καθημερινή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top