Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, στα σενάρια που ευδοκίμησαν μετά την προσάραξη του, με σημαία Τουρκίας, καταδυτικού σκάφους «Alcatras» σε αβαθή ύδατα και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την ακτή Λάμπης της Κώ. Στο τουρκικό σκάφος επιβαίνουν 5 μέλη πληρώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αυτή την ώρα στο σκάφος βρίσκονται άνδρες του λιμενικού σώματος ενώ δύτες πραγματοποιούν έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η
κατάστασή του και αν μπορεί να επιστρέψει, με ίδιες δυνάμεις, στα τουρκικά παράλια. Στην περιοχή εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού, παραμένει και ρυμουλκό.
Σύμφωνα με δήλωση πλοιάρχου, το πλοίο που μετέφερε τεχνικό εξοπλισμό είχε αποπλεύσει από το λιμένι Τούζλα στην Τουρκία με προορισμό την Αττάλεια αλλά λόγω βλάβης του πηδαλίου βρέθηκε, όπως υποστηρίζει ο καπετάνιος, σε αυτό το σημείο.
Από την προσάραξη έχει προκληθεί ελεγχόμενη εισροή υδάτων στην πρύμνη του «Alcatras».
Στη θαλάσσια περιοχή δεν έχει παρατηρηθεί ρύπανση.
Καθημερινή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top